szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe az évente megrendezett National Association of Broadcasters (NAB) Show keretében mutatja be új szoftvereit...

Az Adobe az évente megrendezett National Association of Broadcasters (NAB) Show keretében mutatja be új szoftvereit és innovációit, amelyek használatával a műsorszolgáltatók, filmkészítők és videoszakemberek számára sokkal egyszerűbbé válik a többféle megjelenítőeszközön megtekinthető, kiváló minőségű alkotások készítése, terjesztése és értékesítése. A rendezvény egyik fő témája – az Adobe Premiere Pro CS6 és az Adobe After Effects CS6 termékek jelentős frissítéseinek bemutatása mellett – az Adobe Creative Suite 6 Production Premium a hivatalos megjelenés előtti első nyilvános bemutatója lesz, betekintést engedve a szoftver rendkívüli teljesítményébe és szoros integrációjába, amely lehetővé teszi a videoszakemberek számára a hatékonyabb munkavégzést és munkafolyamatok korszerűsítését. Az Adobe a 2012-es NAB Show rendezvényen mutatja be új megoldásait fő ügyfél- és partnerközpontú kezdeményezéseivel együtt a Las Vegas Convention Center rendezvényközpontban április 16–19. között.

A videoszakemberek munkafolyamatainak központi elemét képező Creative Suite 6 Production Premium egy átfogó megoldás, amely számos jelentős frissítésének köszönhetően egyszerűbbé teszi a kiváló minőségű alkotások létrehozását bármilyen típusú megjelenítőeszközre. A szoftvercsomag a már ismert eszközök jelentős frissítéseit tartalmazza, és az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects, az Adobe Audition, az Adobe Story, az Adobe Media Encoder és az Adobe Photoshop új, hatékony verziói mellett két új eszközt is biztosít, a profi fényeléshez használható Adobe SpeedGrade CS6, illetve az Adobe Prelude CS6 terméket, amely elegáns megoldásokat kínál a modern, fájlalapú munkafolyamatokban alapvető feladatnak számító bevitelre, naplózásra és átkódolásra. A fejlett videoszerkesztést a Premiere Pro CS6 új felhasználói felülete, vágóeszközei, valamint az OpenCL-támogatás biztosítja az új, felturbózott Mercury Playback Engine alrendszerben. Az After Effects CS6 rendkívüli teljesítménybeli fejlesztéseivel és erőteljes 3D szolgáltatásaival az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérföldköve. Az Adobe már most közzétett néhány videót az újdonságokról, amelyeket érdemes megnézni, erre a linkre kattintva.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!