szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár mindenkinek megvan a maga kedvenc böngészője, azért nem kevesen vagyunk, akik több böngészőt is használunk.

Bár mindenkinek megvan a maga kedvenc böngészője, azért nem kevesen vagyunk, akik több böngészőt is használunk. legyen szó Chrome-ról, Internet Explorerről, Firefoxról, az Előzmények opció valamennyi browser fontos részét képezi, hiszen a segítségével találhatunk rá korábban látogatott weboldalakra.

Persze ha t9bb böngészőnk is van, akkor az Előzményekben való kutakodás nem túl egyszerű, hiszen egyenként kell megnyitnunk a böngészőket, s megkeresni bennük a „Historyt”, kivéve, ha bevetjük a Browser HistorySpy nevű ingyenes és hordozható (tehát pendrive-ra is másolható) alkalmazást.

Ez a program egy helyre (különböző fülek alá) gyűjti össze a gépünkön lévő böngészők Előzményeit, s mindezt egy átlátható felületen kínálja számunkra. Arra is van lehetőség, hogy HTML vagy XML fájlba exportáljuk az Előzményeket, későbbi használatra.

A BroewserHistorySpy innen tölthető le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vitray Tamás: Ha most "nagy" tévébe jelentkeznék felvételre, a kapun sem jutnék túl

Vitray Tamás: Ha most "nagy" tévébe jelentkeznék felvételre, a kapun sem jutnék túl

Indonézia évi 250 millió vakcinát fog gyártani, ha beválik a helyben fejlesztett oltóanyag

Indonézia évi 250 millió vakcinát fog gyártani, ha beválik a helyben fejlesztett oltóanyag

Történelmi csúcson az arany ára

Történelmi csúcson az arany ára