szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Crystal Dynamics kis túlzással élve csodát tett a hajdanán népszerű, ám később erősen igénytelenedő Tomb Raider...

A Crystal Dynamics kis túlzással élve csodát tett a hajdanán népszerű, ám később erősen igénytelenedő Tomb Raider franchise köré épülő számítógépes játékokkal. három remek, modern epizóddal feltámasztották a Lara Croft őrületet, (annyira, hogy még minket is Lara-rajongóvá varázsoltak), majd tettek egy kis kirándulást a Guardian Of Light c. játékkal, (tesztünk itt) ahol megújították a műfajt és a játékmentet is.

Ezután bejelentették, hogy a megújulásnak nincsen vége, Indiana Jones női megfelelője (mert lássuk be, a karaktert bizony erről a figuráról lett lopva, de ez nem baj) még modernebb, még keményebb lesz, és teljesen új külsőt kap. Sőt, még a háború istenének támogatását is megszerezték, hogy Msr. Croft a lehető legbrutálisabban tudjon átgázolni ellenfelein.  A legújabb kalandokra azonban sajnos még várnunk kell: bár az eredeti tervek szerint már idén élvezhettük volna a legújabb Tomb Raider-t, Darrell Gallagher tegnap bejelentette: nem elégedettek, további fejlesztgetésre és csiszolgatásra van szükség, így a Tomb Raider „reboot” sajnos átcsúszott a jövő évre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!