szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Néhány nap és letudtuk az idei év harmadik hónapját is, jön az április, s természetesen annak első napja.

Néhány nap és letudtuk az idei év harmadik hónapját is, jön az április, s természetesen annak első napja. Erre persze nem árt készülni, például néhány jópofa tréfával, amelyekkel iPhone-os ismerőseinket lephetjük meg.
A dologhoz nem kell telepítenünk semmit, csak a saját - vagy akár ismerősünk - iPhone-ján behívni az iPhoneception oldalt a mobil Safariban, majd a négy webes alkalmazás közül a nekünk tetszőt menteni könyvjelzőként a mobil Home képernyőjére, az alkalmazások ikonjai közé.

Ha ez megvan, csak indítsuk el a webalkalmazást az iOS programoknál megszokott módon, vagyis az ikon megérintésével. Ekkor a program teljes képernyőn jelenít meg egy nagyrészt működő ál-Home képernyőt. Itt a választott "üzemmódtól" függően érintésre robbanó ikonokat, vagy összeomló home képernyőt, esetleg macskafejjé változó ikonokat kapunk. A negyedik variációban pedig egy zombi ugrik be a képernyőre. Utóbbit azért csak erős idegzetű ismerősökkel játsszuk el.
Mindent egybevetve jópofa kis alkalmazás mind a négy, ha éppen nincs más ötletünk, áprilisi tréfának bármelyik megteszi közülük.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
10 év körüli gyermek vezethetett forgalomban egy bobcatet Dabason – videó

10 év körüli gyermek vezethetett forgalomban egy bobcatet Dabason – videó

Mészárosék nagy dobásra készülnek a biztosítási piacon

Mészárosék nagy dobásra készülnek a biztosítási piacon

Marabu Féknyúz: Nyuszika és a sapka

Marabu Féknyúz: Nyuszika és a sapka