szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Néhány évvel ezelőtt az egyik legnagyobb sikerű számítógépes játéka volt a sok kiadást megért The Incredible Machine.

Néhány évvel ezelőtt az egyik legnagyobb sikerű számítógépes játéka volt a sok kiadást megért The Incredible Machine. Azóta megszületett az okostelefonokra készült változat, és már online is ki lehet próbálni akreativitásunkat. A játék lényege, ha esetleg valaki még nem találkozott volna vele, hogy sok-sok hétköznapi tárgyat, eszközt kell elrendezni egy cél elérése érdekében. Ilyen cél lehet például egy újság lapozása.

Nos, egy vállalkozó kedvű és rendkívül sok szabadidővel rendelkező úriember a valóságban is megépített egy olyan gépet, ami igazán szokatlan módon végzi el ezt a műveletet. A videó már csak a kész gép működését mutatja be, amit elnézve elmondható, hogy nem pár perces előkészületre volt szükség a megépítéséhez. Az egyes elemek elhelyezését és szerepét egy interaktív képen is meg lehet nézni.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A mentők diszpécsere segített egy fuldokló csecsemőn

A mentők diszpécsere segített egy fuldokló csecsemőn

Európai körútra indult Trump egyik minisztere, Orbán és Magyarország viszont nincs a listáján

Európai körútra indult Trump egyik minisztere, Orbán és Magyarország viszont nincs a listáján

Elszámította magát a fehérorosz diktátor, hiába csalta el a választásokat

Elszámította magát a fehérorosz diktátor, hiába csalta el a választásokat