szerző:
techline.hu

A Valve nemsokára ingyenes elérhetővé teszi a SFM, azaz a „Source Film Maker” nevű szoftvert.

A Valve nemsokára ingyenes elérhetővé teszi a SFM, azaz a „Source Film Maker” nevű szoftvert. A cég már rengeteg animációs kisfilmet készített ezzel a segédprogrammal (pl. a híres Team Fortress, „Meet the…” bemutató videókat), most azonban úgy döntöttek itt az ideje, hogy a rajongók is rátehessék kezüket a mozikészítő szoftverre.

Hamarosan tehát kisfilmek ezreit találhatjuk a Youtubeon, olyan szereplőkkel és környezetben mint a Portal, Left!Dead, Half Life, Team Fortress – és minden egyéb, amit csak a rajongók kitalálnak majd… Lássuk a bemutató videót!

 

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!