szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mint arról tegnap már beszámoltunk, az AppStore legnépszerűbb fotó-megosztó (és effektező) szolgáltatása, az Instagram...

Mint arról tegnap már beszámoltunk, az AppStore legnépszerűbb fotó-megosztó (és effektező) szolgáltatása, az Instagram elérhetővé vált az Android felhasználók számára is. A március 24-én kezdődött pre-regisztrációs időszak alatt is óriási volt az érdeklődés (430 000 felhasználó regisztrált), a tegnapi Androidos megjelenés azonban minden várakozást felülmúlt.

Kevesebb, mint 24 óra alatt máris egymilliónál többen töltötték le a szoftver. Kevin Systrom (Instagram CEO) beszámolója szerint, az első pár órában volt a legnagyobb a roham, ekkor percenként átlagosan 2000 felhasználó töltötte le a szoftvert. Az Instagram jelenleg kb. harmincmillió felhasználóval rendelkezik, átlagosan ötmillió képet töltenek fel és osztanak meg a felhasználók naponta. Az Androidos megjelenésétől a regisztrált felhasználók számának ugrásszerű növekedését várják az üzemeltetők.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!