szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Pandora sok remek szolgáltatással rendelkezik,ami azonban igazán népszerűvé tette (főleg az USA-ban): az ingyenes...

A Pandora sok remek szolgáltatással rendelkezik,ami azonban igazán népszerűvé tette (főleg az USA-ban): az ingyenes, internetes rádió. De hogy jön ide a Pandora? Nos, a Spotify tovább „pandórásodik”: májusban már megjelent a desktop verzióban használható, a felhasználók által kedvelt zeneszámokból összeállítható internetes rádió funkció.

Júniustól ugyanezt már a mobil (egyelőre csak iOS, de érkezik az Android verzió is) Spotify alkalmazások is tudják majd. Korlátlan mennyiségű saját rádiócsatorna összeállítása, szintén korlátlan mennyiségű zeneszámmal – elég a „like” gombot megnyomni, ha tetszik egy dal; ezzel máris bekerül saját rádió-állomásunk kínálatába.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Erdei Zsolt lemondott, új szövetségi kapitánya van az ökölvívóknak

Erdei Zsolt lemondott, új szövetségi kapitánya van az ökölvívóknak

3D-ben rekonstruálta Raffaello arcát egy olasz kutatócsoport

3D-ben rekonstruálta Raffaello arcát egy olasz kutatócsoport

Éhségsztrájkba kezdett a Jobbik képviselője, aztán megjelent Bede Zsolt

Éhségsztrájkba kezdett a Jobbik képviselője, aztán megjelent Bede Zsolt