szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony Ericsson bejelentette, hogy megjelent az Xperia PLAY készülékre a Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012), a...

A Sony Ericsson bejelentette, hogy megjelent az Xperia PLAY készülékre a Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012), a KONAMI elismert futballjátékának újabb darabja.
 
A PES 2012 elődjéhez, a PES 2011-hez képest számos újítást tartalmaz, így a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által vezérelt ellenfelekkel mérkőzhetnek meg, miközben élvezhetik a gyorsabb és kifinomultabb animációt, valamint optimalizált, PlayStation Certified irányítást, a legteljesebb játékélményért. A játék korábban bejelentett funkcióiról a rajongók és a kritikusok egyaránt elismerően nyilatkoztak.

A PES 2012 exkluzív UEFA licenceket is kapott, így játszható benne az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Szuperkupa is.
 
„A PES 2011 népszerű játéknak számított az Xperia PLAY készüléken és jól példázta, mennyire jelentős hozzáadott értéket jelent a sportjátékoknál a kifejezetten erre a célra tervezett játékvezérlő, mivel itt az ügyességhez és a technikához olyan kontroller szükséges, amely lehetővé teszi a gyors reagálást. A PES 2012 ennek a legendás focijátéknak újabb lépcsőfoka, és bizonyítéka azon elkötelezettségünknek, hogy egyedülálló játékvilágot teremtsünk az XperiaTM PLAY készülékeken” – nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalommarketing és stratégiai igazgatója.

„Az új funkciók sokasága, a javított grafika és játékélmény teszi a PES 2012-t izgalmas új lehetőséggé a játéksorozat régi és új rajongói számára. Várjuk, hogy ismét a Sony Ericssonnal dolgozhassunk, és ennek a híres játéknak újabb verzióját jelentethessük meg az Xperia PLAY készülékre – nyilatkozta Philippe Rapin, a Konami Europe mobil igazgatója.

Az Xperia PLAY vonzó platform a játékfejlesztők számára, felhasználói és letöltési szempontból is. A készülék tulajdonosainak 80 százaléka legalább naponta egyszer játszik rajta (ez nyolcszor több mint más vezető okostelefonoknál), a letöltések 75 százaléka pedig prémium, fizetős tartalom, szemben a más csúcskészülékekre jellemző 25 százalékos iparági átlaggal.

A PES 2012 rövid ideig kizárólagosan az Xperia PLAY készülékre lesz elérhető, majd más androidos készülékekre is megjelenik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kommunista párt leckézteti a legismertebb kínai milliárdost

A kommunista párt leckézteti a legismertebb kínai milliárdost

Kivonul az orosz hadsereg Közép-Afrikából, miután választást nyert a Kreml-barát elnök

Kivonul az orosz hadsereg Közép-Afrikából, miután választást nyert a Kreml-barát elnök

Rakonczay feladni kényszerült óceánátkelési kísérletét

Rakonczay feladni kényszerült óceánátkelési kísérletét