szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Nem ez az első Steve Jobs baba a piacon: a legelső próbálkozások a MicGadget játékszerei voltak, de nem sokáig Jobs...

Nem ez az első Steve Jobs baba a piacon: a legelső próbálkozások a MicGadget játékszerei voltak, de nem sokáig Jobs ugyanis letiltatta őket (beszámolónk itt).  Ennek ellenére újabb Jobs-baba jelent meg a piacon.

Az 1:6 méretarányú figura annyira élethű, hogy akár valamelyik panoptikumban is helye lehetne (már amennyiben befogadnának a panoptikumok mini-szobrokat is). A baba mindenféle pózba helyezhető, így természetesen a klasszikus Jobs „ülős” pózba, vagy éppen az iPhoneok bemutatásakor ezerszer látott „csak még egy dolog” pozitúrába is.

A Jobs-babát idén februártól szeretné forgalmazni a gyártó, nagyjából száz dolláros áron, kérdés, hogy lesz-e belőle valami, vagy Jobs örökösei nagyon gyorsan letiltják ezt a kezdeményezést is. További remek képek a figuráról a Gizmodo oldalán.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Sok autós örülhet neki: Hivatalosan Magyarországra érkezik az Android Auto

Sok autós örülhet neki: Hivatalosan Magyarországra érkezik az Android Auto

Szemben hajtott egy autós a forgalommal – de most egy versenypályán

Szemben hajtott egy autós a forgalommal – de most egy versenypályán