szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe egyszerű, következetes szerkezetet biztosít a jelenlegi viszonteladói hálózata számára.

Az Adobe egyszerű, következetes szerkezetet biztosít a jelenlegi viszonteladói hálózata számára. Ez a rendszer azokat a kis-, közép- és nagyvállalati viszonteladókat jutalmazza, akik bővítik az Adobe technológiákkal kapcsolatos ismereteiket, és motiváltak abban, hogy ezeket az ügyfeleiknek is bemutassák. „Számunkra azok a legfontosabb partnerek, akikre a saját piacaikon megbízható tanácsadóként tekintenek az ügyfelek” nyilatkozta Rafal Maciejewicz az Adobe kelet-európai régió kereskedelmi és értékesítési csatornákért felelős igazgatója. „Az új viszonteladói programunkkal optimális szerkezetet alakítottunk ki a partnereinkkel való hatékonyabb és szorosabb együttműködéshez”.

A csatlakozás regisztrált viszonteladóként ingyenes és nagyon egyszerű: a viszonteladók online jelentkezhetnek. A program következő szintje, a Tanúsítvánnyal rendelkező viszonteladói szint által biztosított előnyök elnyerése érdekében a partnerek ingyenes, saját igényeik szerint ütemezett online képzéseken és vizsgákon vehetnek részt, hogy megszerezzék a szükséges minősítést. A program két további szintet tartalmaz azon viszonteladók számára, akik szorosabban kívánnak együttműködni az Adobe vállalattal a vállalkozásuk tervezésében és fejlesztésében: az Arany és a Platina fokozatot.

A program egyik kiemelt szolgáltatása az Ajánlatregisztráció, amellyel az Adobe a partnerek értékesítés előtt végzett munkáját jutalmazza.  A kedvezményt nem feltétlenül az értékesítést véglegesítő viszonteladó kapja, hanem az a partner, aki regisztrálja az ajánlatot.  Ez az ösztönző a legtöbb értékesítési lehetőséget jóval nyereségesebb értékesítési megállapodássá alakítja, amely a legjobban teljesítő viszonteladókat jutalmazza. Az Ajánlatregisztrációt a Tanúsítvánnyal rendelkező és magasabb szintű viszonteladók vehetik igénybe a programban.

A hivatalos Adobe forgalmazók a Tanúsítvánnyal rendelkező és magasabb szintű viszonteladók számára az Adobe Halmozott licencelési programot (CLP) kínálják, így tovább erősíthetik a kapcsolatukat ezekkel a kulcsfontosságú és speciális partnerekkel. A forgalmazók aktívan részt vesznek az Adobe tevékenységeiben a viszonteladói hálózat kialakítása, támogatása és bővítése terén, valamint új és izgalmas marketing- és piacfejlesztési feladatokat is végeznek, amelyek minden szintű viszonteladó számára hasznosak lesznek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 56 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés Magyarországon

Újabb 56 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés Magyarországon

Külön platformot indít az Amazon a fenntartható termékeknek

Külön platformot indít az Amazon a fenntartható termékeknek

Csoda kéne Trump újraválasztásához, de nem kizárt, hogy megtörténik

Csoda kéne Trump újraválasztásához, de nem kizárt, hogy megtörténik