szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A leginkább azoknak éri meg a Jutalom Plusz tarifára váltani, akik többször szokták kisebb összeggel feltölteni a...

A leginkább azoknak éri meg a Jutalom Plusz tarifára váltani, akik többször szokták kisebb összeggel feltölteni a mobiljukat, havi szinten azért elérik az 5000 forintos feltöltést, és persze internetezni is szeretnének.

A hétfőtől bevezetett Jutalom Plusz tarifánál akkor aktiválódik 2000-től 6000 forintig terjedő bónusz, ha az adott hónapban a tetszőleges számú, akár több kisebb feltöltés összege eléri az 5000 forintot, így nem szükséges egyszerre jelentősebb összeggel feltölteni a kártyát. Ezt a bónuszt – a felhasználók igényeit és szokásait figyelembe véve – természetesen nemcsak hanghívásokra és sms-re lehet felhasználni, hanem mobilinternetezésre is, ami manapság egyre több ember számára vált szinte elengedhetetlenné. Ez jelenleg egyedülálló a piacon, hiszen a bónusz a havi feltöltés összege alapján jár, így mindenkinek megvan az esélye arra, hogy következő hónapban nagy bónuszokat kapjon, és szabadon internetezhessen.

A Jutalom Plusz tarifát választók számára a fent említett összeg elérése után automatikusan jár a bónusz. Minél nagyobb az adott hónapban a feltöltések összege, annál nagyobb értékű a jutalom, ami akár 6000 forint pluszt is jelenthet a feltöltésen felül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
740 lóerős lett a kis BMW M2

740 lóerős lett a kis BMW M2

Százmilliós nyereséget termelt koronavírus-teszteléssel egy újlengyeli cég

Százmilliós nyereséget termelt koronavírus-teszteléssel egy újlengyeli cég

Egykor emberek jártak ezeken a helyeken

Egykor emberek jártak ezeken a helyeken