szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ezzel a témával kapcsolatban már sok cikk született nálunk: mutattunk online és telepíthető megoldásokat (Windowsra...

Ezzel a témával kapcsolatban már sok cikk született nálunk: mutattunk online és telepíthető megoldásokat (Windowsra és OS X-re) egyaránt. Ezúttal a Chrome böngészőt használók számára szolgálunk megoldással, ami nem más, mint a Blipshot Chrome plug-in. Ennek segítségével mindössze egyelten kattintás és már el is készült a "fotó", amely nem csak a böngésző ablakában látható részt, hanem a teljes weblapot tartalmazza. Sajnos a plug-in jelenlegi verziója nem minden oldalról képes megfelelő fotót készíteni (az oldal felépítésétől is függ a dolog), ilyen esetekben javasoljuk a korábban bemutatott megoldások használatát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Elhunyt Hajdufy Miklós televíziós filmrendező

Elhunyt Hajdufy Miklós televíziós filmrendező

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban