szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Herb Kohl (Demokrata) és Mike Lee (republikánus) szenátorok egy öt oldalas, igen részletes levélben kérik a...

Herb Kohl (Demokrata) és Mike Lee (republikánus) szenátorok egy öt oldalas, igen részletes levélben kérik a Fogyasztóvédelmi Hivatalt (eredeti levél itt, PDF), hogy vizsgálja meg a Google keresőjének találatai között szereplő, Google termékek pozícióját és elhelyezését. Az előzetes meghallgatásokon több IT cég (például Expedia, Yelp, Nextag) szakértője is egybehangzóan állította, hogy véleményük szerint a Google nem teljesen pártatlan, amikor a saját versus más cégek hasonló termékeinek SEO-zásáról van szó (a Google termékek mindig a SEO szempontból kifejezetten előnyös, harmadik helyen szerepelnek a találatok között.)

Eric Schmidt a szenátus előtt - cáfolja a vádakat

A szenátus ezzel kapcsolatban meghallgatta a Google alapítóját is, Eric Schmidt azonban határozottan cáfolta, hogy ilyesmiről szó lenne. A következő lépésről a Fogyasztóvédelem elnöke, Jonathan Leibowitz fog határozni, miután hivatala alaposan áttanulmányozta a beadványt. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kínai járványügy vezetője most már azt mondja, nem úgy értette, amit a kínai vakcinák hatékonyságáról mondott

A kínai járványügy vezetője most már azt mondja, nem úgy értette, amit a kínai vakcinák hatékonyságáról mondott

Tolószékbe kényszerül a cukorbeteg Milos Zeman

Tolószékbe kényszerül a cukorbeteg Milos Zeman

Cuki állatokkal a boldog házasságért

Cuki állatokkal a boldog házasságért