szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mint arról már beszámoltunk, az Apple elindította fantasztikus számlálóját (fantasztikus, hiszen annyi számjegy volt...

Mint arról már beszámoltunk, az Apple elindította fantasztikus számlálóját (fantasztikus, hiszen annyi számjegy volt benne, hogy nézni is elrettentő volt)  - gondosan mérték, vajon ki lesz a szerencsés vásárló, aki a 25 milliárdodik alkalmazást tölti majd le az App Store oldaláról?

A nyertest tízezer dolláros vásárlási utalvány várta – nos tegnap kiderült ki az, egy szerencsés kínai felhasználó, Qingdao tartományból. Chunli Fu a „Where's My Water?” című ingyenes Disney játékot töltötte le éppen, amikor meglepődve tapasztalta, hogy éppen ”átütötte” a 25 milliárdos keretet és a számláló leállt. Chunli nyereményénél csak a 10 milliárdodik letöltő ajándék csomagja jobb, a 13 éves Connor Mulcahey nyereménye szintén egy 10 000 dolláros utalvány volt, ő azonban kapott mellé egy iPod Touch-ot, és MacBook Pro-t és egy time Capsule-t is. Hogy a következő nyereménycsomag mikora árható azt nem közölte az Apple  - talán az ötven milliárdos mérföldkőnél?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lemondott a Barcelona elnöke

Lemondott a Barcelona elnöke

Halálos áldozatai is vannak a Fülöp-szigeteken végigsöprő tájfunnak

Halálos áldozatai is vannak a Fülöp-szigeteken végigsöprő tájfunnak

Trump ígéretei ellenére az amerikai munkahelyek továbbra is külföldre vándorolnak

Trump ígéretei ellenére az amerikai munkahelyek továbbra is külföldre vándorolnak