szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az újra és újra divatba jövő GIF animációk készítésére kínál remek megoldást iPhone-on a GifBoom nevű kis...

Az újra és újra divatba jövő GIF animációk készítésére kínál remek megoldást iPhone-on a GifBoom nevű kis alkalmazás, amelyet jelenleg ingyen tölthetünk le az App Store-ból (később fizetős lesz!).

A programmal fotókból vagy videókból kreálhatunk GIF animációkat, amelyek linkjét azután egyetlen mozdulattal megoszthatjuk akár több népszerű közösségi oldalon is (Facebook, Twitter stb.), vagy éppen e-mailben.
Ehhez persze előbb fel kell töltenünk a kész animációt a program által használt szerverre, amelyhez az első indításkor létre kell hoznunk egy ingyenes felhasználói fiókot.

A program nagyon egyszerűen használható, alapanyagnak már kész videókat és fotókat is használhatunk a telefon Photo alkalmazásából, vagy helyben is elkészíthetjük a felvételt (az iPhone 4 esetében az első és hátsó kamerával is akár), majd abból az animált GIF-et. A közösségi lét szellemében természetesen tallózhatjuk más felhasználók képeit is, de ha azt szeretnénk, hogy a saját animációinkat csak az engedélyünkkel nézhessék meg mások, ezt is beállíthatjuk. Ilyenkor csak azok nézhetik meg az általunk feltöltött anyagokat, akiket visszajelölünk ismerősként. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fegyverért cserébe iPadek: súlyos vesztegetési ügybe keveredett az Apple biztonsági főnöke

Fegyverért cserébe iPadek: súlyos vesztegetési ügybe keveredett az Apple biztonsági főnöke

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Gombapincében termesztett kannabiszt

Gombapincében termesztett kannabiszt