szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Nem tudom, ki hogy van vele, de én már halálosan unom, hogy állandóan figyelnem kell az „L” és „R” feliratokra mielőtt...

Nem tudom, ki hogy van vele, de én már halálosan unom, hogy állandóan figyelnem kell az „L” és „R” feliratokra mielőtt használok egy fejhallgatót. Szerencsére nem vagyok ezzel egyedül – a JST (Japán Tudományos Intézet) égisze alatt működő „Igarashi Design Interface Project” kutatói is hasonlóan érezhetnek, mivel létrehozták a jobb- és bal oldalt automatikusan „felismerő” fülhallgatót.

Az eszköz neve egyelőre csak „Universal Earphones” és még csak prototípus (kár, mert vettem volna egyet). A fejhallgató füleinkbe helyezése után azonosítja, hogy melyik oldalra került, és ennek megfelelően kapcsolja át az audio jeleket a bal, illetve a jobb oldalra. Reméljük előbb utóbb érkezik a boltokba is, zárásként pedig csak annyit tudok hozzátenni: miért csak most jutott eszükbe?

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Véget ért a sztrájk a Continental makói üzemében

Véget ért a sztrájk a Continental makói üzemében

Hogyan kóstoljunk gint? - elméleti és gyakorlati útmutató

Hogyan kóstoljunk gint? - elméleti és gyakorlati útmutató

Mennyi oltóanyag érkezett már az országba? Itt megnézheti

Mennyi oltóanyag érkezett már az országba? Itt megnézheti