szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az európai szoftverfejlesztők legrangosabb elismerése, az European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a...

Az európai szoftverfejlesztők legrangosabb elismerése, az European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a magyarországi Fornax Zrt. vállalati folyamat-, és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus, Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában. A cég a szoftver mobil eszközökre kiterjesztett, a mobil munkaerő irányítást támogató verziójával került az európai legjobbak közé. A kategória fődíját 2012. március 1-én, Berlinben adják át.

Az üzleti informatika legkiválóbb európai szakemberei által alapított elismerés, az European Software Excellence Awards döntőjébe jutott a Fornax Zrt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus. A vállalat által kifejlesztett informatikai megoldást, amelyet elsőként a Magyar Telekom kezdett használni, napjainkra a Deutsche Telekom tizenegy tagja közül már három, de más ismert telekommunikációs cégek, mint például a UPC, Invitel, Vodafone is sikerrel alkalmazzák.

A Fornax Zrt. európai szinten is kiemelkedő montenegrói leányvállalata Eventus termékét a napjainkban legkorszerűbb és legelterjedtebb Android platformon fejlesztette tovább a helyi, magas fokú mobil munkaerő automatizálási igényeinek megfelelően. Ezzel a megoldással a cég bekerült az európai legjobbak közé Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában.

A rangos elismerés alapján kijelenthető, hogy a magyar fejlesztés Eventus Native Client for Android integrált vonalkód olvasással, fénykép- és csatolmánykezeléssel valamint aláírások kezelésével kiemelkedő megoldást kínál a mobil munkaerő szervezést igénylő cégek számára.

A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 cég közül jutott a Fornax a döntő fordulóba, ahol komoly versenytársakkal méri össze szaktudását. Hivatalos eredményhirdetésre a március 1-én Berlinben megrendezésre kerülő European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján kerül sor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Szabó László, a Tévémaci megalkotója

Meghalt Szabó László, a Tévémaci megalkotója

Bájos festést kapott a Bethesda Gyermekkórház betonkerítése

Bájos festést kapott a Bethesda Gyermekkórház betonkerítése

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen