szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe bejelentette az Adobe LiveCycle Enterprise Suite 3 (ES3) szoftvercsomagot, amelynek segítségével a...

Az Adobe bejelentette az Adobe LiveCycle Enterprise Suite 3 (ES3) szoftvercsomagot, amelynek segítségével a szervezetek és kormányzati szervek jobban kihasználhatják meglévő üzleti rendszereiket és folyamataikat: intuitív élményt kínálhatnak a felhasználók és közreműködők számára, zökkenőmentessé tehetik a belső folyamatokat, kezelhetik a levelezést, valamint megerősíthetik az információk és dokumentumok biztonságát.
A LiveCycle ES3 új képességei közé tartoznak a nagyvállalati és mobil alkalmazások felépítésére szolgáló továbbfejlesztett adatkezelési szolgáltatások, a fejlettebb levelezéskezelési képességek, és a hatékonyabb tartalomkezelési csatlakozók, amelyek a Microsoft SharePoint és az IBM FileNet rendszerekkel végzett integrációt könnyítik meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!