szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Interplay (az eredeti Fallout sorozat jogainak birtokosa) és a Bethesda közötti pereskedés már évek óta zajlik.

Az Interplay (az eredeti Fallout sorozat jogainak birtokosa) és a Bethesda közötti pereskedés már évek óta zajlik. A vita lényege: vajon melyik cég jogosult egy többszereplős, online Fallout játék fejlesztésére?

A legutóbbi ítélet szerint, az Interplay folytathatja az évek óta szüneteltetett Fallout MMO fejlesztését, annak ellenére, hogy a játék jogai már a Bethesdánál vannak – a jogok ugyanis csak hagyományos, single-player játékokra vonatkoznak, MMO-ra nem. Az Interplay rögtön be is jelentette: folytatják az MMO fejlesztését. A rajongók legnagyobb örömőre, hiszen a keményvonalas Fallout-kedvelők szemében az 1997-es, eredeti Interplay játékok után nem készült „igazi” Fallout játék. A Bethesda féle (szerintünk isteni – részletes tesztünk itt) folytatásokat az igazi rajongók nem tekintik igazi Fallout játéknak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Prőhle: Mindenki jobban jár, ha Demeter marad a PIM élén

Prőhle: Mindenki jobban jár, ha Demeter marad a PIM élén

Anthony Faucit kérte fel Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak

Anthony Faucit kérte fel Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak

A PDSZ a téli szünet azonnali elrendelését kéri Orbánéktól

A PDSZ a téli szünet azonnali elrendelését kéri Orbánéktól