szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik legjobb megoldás, hogy internetes cikkeket, írásokat későbbi olvasásra eltegyünk: az Instapaper.

Az egyik legjobb megoldás, hogy internetes cikkeket, írásokat későbbi olvasásra eltegyünk: az Instapaper. A szolgáltatásban kényelmesen menedzselhetjük az eltárolt anyagokat, mappákba rendezhetjük stb., ráadásul olvasni is kényelmesebben lehet az áttördelt változatokat. A szolgáltatáshoz van iOS kliens is, amely iPaden és iPhone-on teszi elérhetővé az eltett cikkeket. A most megjelent 4.1-es verzió remek újításokat hozott, igaz, cserébe már csak iOS 5-ös rendszert használó eszközökön fut. A 4.1-es változat támogatja a legújabb iPad Retina Display kijelzőjének felbontását, illetve kapunk hat nagyszerű, professzionális fontot a jobb olvashatóság érdekében (ezek között nagyon kényelmesen válthatunk és egyszerűen testre szabhatjuk a többi beállítást is). Van teljes képernyős olvasási lehetőség, szépia színösszeállítás, és a Readability-hez hasonlóan immár itt is visszatérhetünk a listába az éppen olvasott cikkből, ha azt "eltoljuk" jobbra. Emellett több hibajavítást is elvégeztek a programon, amely 4 eurós áron tölthető le az App Store-ból, illetve a frissítés természetesen ingyenes azoknak, akik korábban már megvásárolták a szoftvert.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!