szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ahhoz, hogy dinamikusabb legyen a blogja, szinte semmit sem kell tennie, csak átváltani egy új sablonra Erre azoknak...

Ahhoz, hogy dinamikusabb legyen a blogja, szinte semmit sem kell tennie, csak átváltani egy új sablonra Erre azoknak van lehetőségük, akik a Bloggeren írják digitális naplójukat.

A most bevezetett Dynamic Views nevű template-k rendkívül látványossá teszik a blogok kinézetét, és a korábbinál jóval több információt jelenítenek meg már a nyitó oldalon. Ezen kívül interaktív elemeket is tartalmaznak, a látogató egérmozgásának megfelelően folyamatosan változik a látvány. Újdonság ezeknél a sablonoknál, hogy a megjelenített oldalakon a végtelenségig (vagy amíg van bejegyzés) lehet lefele lapozni, mert folyamatosan jelennek meg a régebbi posztok. Az új sablonokat a Blogger szerkesztőjének Templates oldalán lehet kiválasztani, illetve testre szabni.

A dinamikus megjelenítési módok közül látogatók is választhatnak az oldal tetején megtalálható menü segítségével. Az új látványt és a dinamikus tartalom generálását például ebben a blogban lehet megnézni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fülöp herceget átszállították egy másik kórházba, ahol a szívét vizsgálják

Fülöp herceget átszállították egy másik kórházba, ahol a szívét vizsgálják

Meghalt Bob Marley zenekarának utolsó, még élő tagja

Meghalt Bob Marley zenekarának utolsó, még élő tagja

Bill Gates szerint az androidos telefonok jobbak, mint az iPhone-ok

Bill Gates szerint az androidos telefonok jobbak, mint az iPhone-ok