szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A karácsony egyik slágere – akárcsak az elmúlt években – a nagyképernyős LCD-, LED-, plazma-televízió lesz.

A karácsony egyik slágere – akárcsak az elmúlt években – a nagyképernyős LCD-, LED-, plazma-televízió lesz. Sokan a számok és a méretek bűvöletébe esve (legyen csak minél nagyobb az a készülék) nem is gondolnak arra, hogy esetleg éppen egy ilyen nagyképernyős csodával csúfítják el nappalijukat.

A TV Size Matters oldal szolgáltatásával viszont elébe mehetünk e problémának: egyszerűen megnézhetjük, hogyan fog kinézni az új „bútordarab” a szobában, még mielőtt azt megvásároltuk volna.

Ehhez mindenekelőtt készítsünk egy fotót a kiválasztott fal-, illetve szobarészletről, majd az „Upload wall photo” gombra kattintva töltsük fel a képet. A következő lépésben válasszuk mértékegységnek az inchet, adjuk meg a felső skálán a választott tévére jellemző értéket, majd tegyük majdani helyére a virtuális televíziót.

Mivel a méreteket szabadon változtathatjuk, lehet, hogy végül egy egészen más méret mellett fogunk dönteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott

Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott

Harminc napra bezárják Alekszej Navalnijt

Harminc napra bezárják Alekszej Navalnijt

Mészáros és Garancsi cégei újíthatják fel a Citadellát

Mészáros és Garancsi cégei újíthatják fel a Citadellát