szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Cedrick Delmas A Microsoft franciaországi marketing igazgatója úgy tűnik megelégelte a találgatásokat, pletykákat és a...

Cedrick Delmas A Microsoft franciaországi marketing igazgatója úgy tűnik megelégelte a találgatásokat, pletykákat és a neten ezrével keringő koncepcióképeket . Legutóbbi sajtótájékoztatóján bejelentette: nem lesz új Xbox 2012-ben, mivel a konzol élettartama még egyáltalán nem járt le. Dacára az idősödő hardvernek az MS még mindig lát üzleti lehetőséget a konzolban, és a felhasználók is elégedettek.

A kedélyeket is próbálta nyugtatni, elmondása szerint nincs szó versengésről a Sony-val vagy a Nintendóval (a következő generációs Wii valóban érkezik), Delmas szerint minden konzolnak saját élettartama és „piaci ideje” van, ez a más a Nintendo, és más az MS esetében. A Sony továbbra is bölcsen hallgat az új Playstation-ről, igaz ők most el vannak foglalva a VITA bukása miatt okozott kármentéssel és a romok eltakarításával…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kutyaviadal-szervezőkön ütött rajta a TEK

Kutyaviadal-szervezőkön ütött rajta a TEK

A Don-kanyartól Párizson át Budapestig alkotott ez a sokgenerációs művészcsalád

A Don-kanyartól Párizson át Budapestig alkotott ez a sokgenerációs művészcsalád

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon

Orbán: Németország pénzt keres az uniós tagságunkon