szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Egy igazi kis zsebokosság fog az idén megjelenni.

Egy igazi kis zsebokosság fog az idén megjelenni. Sokan választják a laptopokat, amiért kisebb méretük miatt bármikor, bárhová magukkal vihetik. Elég sokan vannak olyanok is, akik egyszerűen csak nagy mennyiségű adatot akarnak magukkal vinni. Az FXI cég megtalálta azt a középvonalat, amely azoknak készült, akik szeretnének különböző adatot vinni magukkal, de többre van szükségük, mint egy sima külső adathordozóra.

©
©
©

Az FXI Cotton Candy egy hordozható, USB adathordozó méretű zsebszámítógép. A rengeteg kimenetének köszönhetően képes kijelzővé alakítani egy HDTV-t, egy laptop monitort, telefont és tabletet is a csatlakoztatását követően. A két kimenete egy USB 2.0-ból és egy HDMI-ből tevődik össze, ám az oldalán másfajta bemenetek is vannak.

A szerkezet egy dual-core 1,2 GHZ Samsung Exynos ARM CPU-val működik, amilyennel a Samsung Galaxy S II működik. A rajta lévő Android rendszert egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy USB vagy egy HDMI bemenethez, majd működésbe is lép. A Cotton Candy Bluetooth kapcsolattal is el van látva, hogy egeret és billentyűzetet is hozzá lehessen kapcsolni. Bekapcsolást követően a kis szerkezet futtatja a saját Android 2.3-as rendszerét, 1080-as HD videókat játszik le, WiFi kapcsolatra képes, és még egy microSD kártyát is kapott, hogy nagyobb legyen a kapacitás.

A Cotton Candy már most előrendelhető, méghozzá nagyon kedvező, 200 dolláros (~43 000 forint) áron.

Forrás: engadget.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
64-en haltak meg a koronavírustól vasárnapra

64-en haltak meg a koronavírustól vasárnapra

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó

Ez történt: Megszólalt Duda Ernő virológus a kínai vakcináról

Ez történt: Megszólalt Duda Ernő virológus a kínai vakcináról