szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Steam napi akciós ajánlata annyira retró, hogy az még a retró-rajongóknak is túlzás lehet.

A Steam napi akciós ajánlata annyira retró, hogy az még a retró-rajongóknak is túlzás lehet. Bár az Arcadia nevű játék szórakoztató és aranyos, jó kérdés, hogy 2012-ben, ennyire nulla grafikával el lehet adni játékot. Akár akciósan is – hiszen a napi leárazás keretében most másfél euró körül, gyakorlatilag párszáz forintért vehetjük meg ezt a lövöldözés kis „izét…” Tekintve, hogy a legtöbb ingyenes flash játék is jobb (és szebb) mint az Arcadia, a mai Steam ajánlatot egyszerűen bukásnak értékeljük, és máris lendülünk tovább!

A GamersGate végre bevette kínálatába a Fate Of The World nevű, igen érdekes játékot (részletes tesztünk itt). Tizenhat dolláros árával nem mondható olcsónak,  de az utóbbi évek egyik legérdekesebb játékáról van szó, szóval érdemes meggondolni.  Az igazán izgalmas GamersGate akció azonban a King’s Bounty Platinum kiadásának leárazása  - 12 dollárért vehetjük meg minden idők legjobb és legszebb grafikájú, körökre osztott stratégiai játékát, az összes létező kiegészítővel együtt. A GOG is akciózik, nem is akármivel: a Space Rangers nevű rpg/menedzser/stratégia keveréket vehetjük meg tíz dolláros áron.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most még Brüsszelre hagyja a Facebook megrendszabályozását a magyar kormány

Most még Brüsszelre hagyja a Facebook megrendszabályozását a magyar kormány

Szökésben a férfi, aki késsel próbált kirabolni egy pénzszállítót Budapesten

Szökésben a férfi, aki késsel próbált kirabolni egy pénzszállítót Budapesten

Tényleg a magyar halálozási adatok a legrosszabbak a világon?

Tényleg a magyar halálozási adatok a legrosszabbak a világon?