szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az év végi őrületnek sajnos vége, lezárultak a Steam és a Gamersgate elképesztő akciói, aki lemaradt a néha...

Az év végi őrületnek sajnos vége, lezárultak a Steam és a Gamersgate elképesztő akciói, aki lemaradt a néha hihetetlenül olcsó játékokról annak sajnos egy évet várnia kell. Az ajánlatok azonban nem fogynak el év közben sem, igaz, egyik sem lesz olyan drasztikusan olcsó, mint az ünnepi csomagok, de az ügyes netező azért találhat remek leárazásokat. A Steam ma az Airline Tycoon második részét kínálja 13 euróért (kb. négyezer forint).

A játék első része fantasztikusan szórakoztató volt, az ízelítő képeket és videókat elnézve a második rész is hasonló. Ha szeretjük az ilyen „szöszölős”, menedzselgetős játékokat, akkor érdemes megfontolni a vásárlást. Az ID egy klasszikus sorozat, a Master Of Orion leárazásával kedveskedik ma, az egész csomag elvihető kb. ötezer forintért (három rész), de egyesével is megvehetjük, ezerötszáz forint körül van egy epizód. Szintén leárazták a szép emlékű Star Wolves (remek játék volt) óriásit bukott harmadik epizódját is, 2400 forintért tölthető. Csak a sorozat rajongóinak ajánlott. A GG King’s Bounty akcióval indítja az évet, öt eurós áron (kb. ezerötszáz forint) vásárolhatjuk most meg a Heroes Of Might And Magic szellemiségének örökösét (és mennyivel jobban járunk vele mint a HOMM V-el!).

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A budapesti Amerikai Nagykövetség is elítéli Demeter Szilárd cikkét

A budapesti Amerikai Nagykövetség is elítéli Demeter Szilárd cikkét

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött

Radar360: Több a koronavírusos halott nálunk, mint Kínában

Radar360: Több a koronavírusos halott nálunk, mint Kínában