szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A szokásos, Steam „hét közepi őrület” ezúttal a PAM (Post Apocalyptic Mayhem) nevű játék leárazását jelenti.

A szokásos, Steam „hét közepi őrület” ezúttal a PAM (Post Apocalyptic Mayhem) nevű játék leárazását jelenti. A Midweek Madness keretében most három euróért vásárolhatjuk meg, minden kiegészítővel együtt, ha szeretjük az elborult autós „zúzda” jellegű játékokat, akkor alkalmi vétel lehet.

A napi ajánlat nem túl izgalmas, a Puzzle Chronicles tölthető le szintén három euróért, a cím ne tévesszen meg senkit: ez nem a Puzzle Quest, nem is ugyanaz a fejlesztő, ez sajnos meg is látszik a játékon, ami (szerintünk) óriási bukás. Ha szeretjük a puzzle-RPG keverék játékokat akkor jobban járunk a klasszikus PQ-el. A Gamersgate közkívánatra visszahozta a GTA-akciós csomagot a kínálatba, a sorozat összes epizódja, beleérte a létező összes kiegészítőt most negyven dolláros áron tölthető le. Ez kb. tízezer forint, ami tekintve, hogy a csomag hat darab játékot (+DLC) tartalmaz, igazán kedvező.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kirúgják Szalai Ádámot a Mainztól

Kirúgják Szalai Ádámot a Mainztól

Óriáskígyót találtak az út menti árokban Dunaharasztiban

Óriáskígyót találtak az út menti árokban Dunaharasztiban

A 24 éves Zendaya Emmy-díjat kapott az Eufóriában nyújtott alakításáért

A 24 éves Zendaya Emmy-díjat kapott az Eufóriában nyújtott alakításáért