szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A fantasy-kártyás/gyűjtögetős játékok kedvelőinek jó hír, hogy ingyenes lett a Magic: The Gathering Tactics: csak...

A fantasy-kártyás/gyűjtögetős játékok kedvelőinek jó hír, hogy ingyenes lett a Magic: The Gathering Tactics: csak töltsük le, és máris indulhat a csatározás a többi játékossal!  A szerepjátékok kedvelői bizonyára várták már az Amalur megjelenését, nos ma délutántól tölthető, (pontosabban "unlockolva" lett) igaz kicsit borsos áron (50 euró) cserébe viszont egy igazán remek játékot kapunk, legalábbis szerintünk kifejezetten kellemesre sikerült a 38 Studios első játéka.

Ennyit az újdonságokról, jöjjenek az akciók! Nos, a Steam ajánlat ismét a kihagyhatatlan kategóriába tartozik: legalábbis, ha eddig valamilyen csoda folytán nem szereztük volna be a „Plants Versus Zombies” egy példányát (határozottan lelkes és rajongó tesztünk a játékról itt) akkor most 80%-os árengedménnyel megtehetjük, mindössze két euróba kerül ez az apró Popcap csoda. Az ajánlat egész hétvégén érvényes. A napi ajánlat egy rakat Star Wars játék, mindegyik darab 75%-al olcsóbban (egy és három euró között/darab). Az egészen régi játékoktól (Dark Forces) a viszonylag újabbakig (Jedi Academy, stb.) minden megtalálható a kollekcióban, érdemes belepillantani. A "Jedi" csomag csak öt euróba kerül

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden belga járványadat javult a héten

Minden belga járványadat javult a héten

Hatékony harc a felfázás ellen: gyógynövények!

Hatékony harc a felfázás ellen: gyógynövények!

Ezekre a kérdésekre nem árt tudni a választ, ha a nyugdíjas éveire akar félretenni

Ezekre a kérdésekre nem árt tudni a választ, ha a nyugdíjas éveire akar félretenni