szerző:
techline.hu

A Virtual Reality igen divatos kutatási terület mostanában.

A Virtual Reality igen divatos kutatási terület mostanában. VR-sisakok, levegőbe vetített manipulálható képek, 3D-s monitorok és kijelzők… A Microsoft Applied Scienses legújabb fejlesztése a VR-eszközökön belül is sajátos, ilyesmit eddig még nem láthattunk. Durván goalmazva egy átlátszó OLED kijelzőről van szó, ami „mögé” berakhatjuk kezeinket, és így dolgozhatunk a VR-térben. Ez így leírva kicsit bonyolult, működés közben látva azonban egyértelmű lesz, ráadásul elég könnyen kezelhetőnek tűni. Lássuk!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!