szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A 3D nyomtatók sok mindenre jók – igaz, egyelőre nem terjedtek el túlságosan, de lesz majd idő, amikor a napi ebédhez...

A 3D nyomtatók sok mindenre jók – igaz, egyelőre nem terjedtek el túlságosan, de lesz majd idő, amikor a napi ebédhez nyomtatóval készítjük az eldobható papírtányért… Napi videónkban a világ első, kereskedelmi forgalomban is kapható, 3D csoki-nyomtatóját láthatjuk működés közben. Végül is, ha bikinit és működő autót lehet nyomtatni, akkor csokit miért ne lehetne?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jön a teljesen új Skoda Fabia

Jön a teljesen új Skoda Fabia

Mégis elhalasztják az Apostol arénakoncertjét

Mégis elhalasztják az Apostol arénakoncertjét

Felöklelte és kis híján megölte gazdáját egy bika Hercegszántónál

Felöklelte és kis híján megölte gazdáját egy bika Hercegszántónál