szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A különféle bulik, összejövetelek lassan már elengedhetetlen „tartozéka” egy jó kis karaokézás.

A különféle bulik, összejövetelek lassan már elengedhetetlen „tartozéka” egy jó kis karaokézás. Szól a zene, s mi tét nélkül próbálhatjuk ki, mennyi X-faktor szorult belénk, s vajon érdemes-e megasztárságról álmodozni.

A karaokéhoz ma már számos tartozék és zenés DVD kapható, de – a számítógépnek köszönhetően – akár egyetlen fillért sem kell költenünk, mégis remek karaokepartit szervezhetünk barátainknak.

A Karaoke Party oldalon csupán egy gyors és ingyenes regisztrációra (illetve az ellenőrző e-mail aktiválására van szükség ahhoz, hogy kezdődhessen a móka.

A továbbiakban már nincs szükség másra, mint hogy egy mikrofon is legyen a számítógépünkben, s máris karaokésított dalok százaiból (több mint ezerből) válogathatunk.

Választhatunk stílust, előadót, sőt „évjáratot” is, s ha megjelent a keresési feltételeknek megfelelő dalok listája, akár bele is hallgathatunk bármelyikbe (ekkor természetesen még az eredeti előadó énekel).

Az izgalmas rész azonban csak most következik. Ha az Info feliratra kattintrunk, belehallgathatunk mások karaokéjába, illetve alaposabban szemügyre vehetjük a választott szám szövegét. Ha már felkészültnek érezzük magunkat (és a mikrofon használatát is engedélyeztük), akkor klikkeljünk a Sing It-re. Most még választhatunk, hogy az előadóval együtt éneklünk (ez a könnyebbik út) vagy inkább csak zenekari kíséretet kérünk. Bármelyiket is válasszuk, a továbbiakban már pont úgy megy minden, mint egy „igazi” karaoke bárban, azaz a szöveg kijelölése mutatja, mikor, mit kell énekelnünk. Számunk végén még értékelést is kapunk – mint a fenti kép is mutatja, e sorok írójának van még hova fejlődnie.

Előadásunkat, kérésre, rögzíti is a program, s ekkor engedélyezhetjük azt is, hogy a nagyvilág is megismerjen bennünket. Aki kellően elégedett önmagával, annak érdemes ezt hagynia, hiszen így valóban elfogulatlan véleményeket kap majd teljesítményéről.

A Karaoke Party oldal használata amúgy gyakorlásnak sem utolsó, s amikor majd egy igazi karaoke bárban lépünk fel, mindenkinek le fog esni az álla.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre népszerűbb az Edge böngésző, de vannak ennek árnyoldalai is

Egyre népszerűbb az Edge böngésző, de vannak ennek árnyoldalai is

Vámos Miklós Demeter Szilárdnak: Takarodjon melegebb éghajlatra!

Vámos Miklós Demeter Szilárdnak: Takarodjon melegebb éghajlatra!

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”

Fullajtár Andrea egy különös SZFE-s tárgyalásról: „Azóta is hányingerem van”