szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Aki ért egy kicsit a SEO-hoz, az jól tudja: nincs hatásosabb módszer weboldalunk keresési-pozíciójának lerontására...

Aki ért egy kicsit a SEO-hoz, az jól tudja: nincs hatásosabb módszer weboldalunk keresési-pozíciójának lerontására annál, amikor hosszabb ideig elérhetetlen a szóban forgó oldal. A Google nagyon érzékeny az ilyesmire: elég ha egy-két napig vagyunk „láthatatlanok” a neten, máris hátrébb kerülünk a kereső találati listájában.

Hátra kerülni órák kérdése, előre kerülni viszont hónapok (és sok pénz), nem csoda hát, hogy minden oldal mániákusan figyeli és monitorozza saját elérhetőségét, és ha 3-5 perces figyelmezetéseket küld a Montastic, akkor máris áll a bál…   Jól tudták ezt a SOPA elleni tiltakozáshoz csatlakozó oldalak is, mégis bevállalták a 24 órás elsötétítést. Jó hír, hogy a Google (aki maga is lelkes SOPA-ellenes résztvevő) figyelembe veszi a speciális okot, Pierra Far bejelentette, hogy a SOPA-ellenkampány miatt elérhetetlen oldalak keresési helyezéseit nem rontja a Google, a keresőrobot külön utasításokat kapott ebből a célból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán Balástyánál

Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán Balástyánál

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Ez történt: Bankkártyával lopó csalókat leplezett le a Jófogás

Ez történt: Bankkártyával lopó csalókat leplezett le a Jófogás