szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Emelje fel a kezét, aki valaha beleejtette már folyadékba valamelyik telefonját!

Emelje fel a kezét, aki valaha beleejtette már folyadékba valamelyik telefonját! Majd emelje fel az, aki pedig ráöntött már valamit féltve őrzött laptopjára!

Biztosak vagyunk benne, hogy csak úgy meredeznek most a kezek az égbe, hiszen mindannyian hibázunk... De vajon létezik-e megoldás?

Egy kis cég friss bejelentése szerint igen. Állítják, hogy molekuláris védőréteget tudnak képezni bármilyen elektronikai eszköz köré, amely a legmakacsabb nedvességnek is ellenáll. Az eljárás további szenzációja, hogy a "védőtok" színtelen, szagtalan, szabad szemmel nem látható és semmilyen külső változást nem eredményez az adott szerkezeten. Nem hiszitek? Akkor nézzétek meg ezt a videót:

A cég egyelőre még féltve őrzi az eljárás részleteit, viszont azt már lehet tudni, hogy otthoni környezetben nem előállítható.

Bár még kísérleti stádiumban van a Liquipel, vállalkozó szellemű emberek akár már most kipróbálhatják. A cég mindössze annyit kér, hogy küldjék el nekik mobilkészüléküket és csatoljanak mellé 59 dollárt.

Mi azért még megvárjuk a a hivatalos megjelenést, de ha ti már most részesei akartok lenni egy technológiai lépcsőfoknak, akkor katt ide!

Forrás: thenextweb.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhanyagolható a nyelvvizsgacsalások száma Magyarországon

Elhanyagolható a nyelvvizsgacsalások száma Magyarországon

Felfüggesztette a Klubrádió frekvenciájának pályáztatását a Médiatanács

Felfüggesztette a Klubrádió frekvenciájának pályáztatását a Médiatanács

Von der Leyen: A határok lezárása nem megfelelő eljárás a vírus megfékezésére

Von der Leyen: A határok lezárása nem megfelelő eljárás a vírus megfékezésére