szerző:
techline.hu

A Gameloft digitális és közösségi játékgyártó Facebook-játékot indított a Nokiával.

A Gameloft digitális és közösségi játékgyártó Facebook-játékot indított a Nokiával. A játék főnyereménye két Nokia Lumia 710 okostelefon.

A játék a Gameloft Facebook oldalán zajlik mától, a játékosoknak pedig csupán annyi a feladatuk, hogy megalkossák Nokia okostelefonjuk design elemeit. Aki belép a játékba, kiválaszthatja, hogy melyik Nokia készüléknek szeretne egyedi külsőt adni, ezután színt és hátteret választhat, végül pedig kedvenc Gameloft karakterével színesítheti a képet.

A játék két hétig tart, a résztvevőknek pedig ezután egy sorsolás keretén belül esélyük lesz megnyerni a Nokia Lumia 710 okostelefont. Hogy a barátok se maradjanak ki, az is nyer egy Lumia 710-es telefont, aki meghívta a játékba a nyertest.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!