szerző:
techline.hu

A Farmville fejlesztője, a Zynga körül mindig történik valami.

A Farmville fejlesztője, a Zynga körül mindig történik valami. Az utóbbi évek legnagyobb eseménye az volt, hogy végre tőzsdére vonultak, de sokat hallottunk arról is, hogy legjövedelmezőbb termékük a Facebookon jászható Farmville, tulajdonképpen nem más, mint egy óriási lopás más fejlesztőktől

A Zynga persze már  réges-rég túllépett a Farmville keretein, és egymás után ontja a világ legnépszerűbb Facebook játékait. Ezek egyike a Maffia Wars, ennek második részét jelentették most be, egyelőre csak egy tréler formájában. A Zyngát ismerve valószínűleg igényes és szórakoztató lesz, és (szintén a Zyngát ismerve) az is biztos, hogy újabb dollármilliókat pumpolnak majd ki az amerikaiak zsebéből mikrotranzakciók formájában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!