szerző:
techline.hu

A Zynga a Facebook játékok koronázatlan királya.

A Zynga a Facebook játékok koronázatlan királya. Virtuális farmocskájuk, a Farmville továbbra is rengeteg felhasználót szögez a monitor elé (főleg hölgyeket és főleg munkaidőben, haha, ezúton is elnézést a kis gonoszkodás miatt). A Zyngát legyőzni nem lesz könnyű, úgy tűnik az EA mégis képes lesz rá.

Persze komoly előnnyel indulnak, hiszen a világ legnépszerűbb és legnagyobb példányszámban eladott játékának a The Sims-nek a Facebook változatával szállnak ringbe. A „The Sims – Social” névre hallgató Facebook csoda már megjelenésének első hetében átlagosan heti 4,6 millió új játékost tudott regisztrálni. Pillanatnyilag a tizedik legnépszerűbb Facebook játék, ami azonban még meglepőbb: az utóbbi napok átlaga alapján, az EA virtuális emberkéivel 9,3 millió ember játszott egy adott időpontban, míg a Zynga farmján ugyanakkor csak 8,1 millióan tüsténkedtek.  A Farmville pillanatnyilag 32 millió felhasználóval büszkélkedhet, de a jóslatok szerint a Simek hamarosan átveszik az első helyet. Reszkess Farmville!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!