szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ezen a hétvégén a Star Wars rajongók a mennyországban érezhetik magukat.

Ezen a hétvégén a Star Wars rajongók a mennyországban érezhetik magukat. A Steam hétvégi akciója ugyanis kizárólag SW játékokra szól: minden kedvencünket fél áron vehetjük meg, egészen hétfő reggelig.  

A tekintélyes csomag negyvenöt euróba (kb. tizenkétezer forint) kerül, tehát nagyjából annyi, mint egy átlagos, újabban megjelent játék a boltokban. Ezért a pénzért azonban most nem egy, hanem tizenhárom darab Star Wars játékot kapunk, köztük olyan klasszikusokkal, mint a KOTOR, vagy a Battlefront. A szokásos napi ajánlat ezúttal nem igazán izgalmas, az általam ismeretlen, de konzolon jó kritikákat kapott, „Bit.Trip.Beat” nevű, retró-érzésű független játék. Tény, hogy gyakorlatilag ingyen vágják hozzánk a mai napon (két euró) de még így sem vagyok benne biztos, hogy megéri. Főleg hogy Star Wars hétvége van…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!