szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legtöbben elég sokat dolgozunk PowerPointban. Akár szeretjük akár nem, kénytelenek vagyunk megbarátkozni vele.

A legtöbben elég sokat dolgozunk PowerPointban. Akár szeretjük akár nem, kénytelenek vagyunk megbarátkozni vele. Szép és látványos PP bemutatókat készíteni azonban nem könnyű és ennek oka legtöbbször maga a szoftver.

Bár elég sok funkciót és eszközt kapunk a rajzolgatáshoz és csinosításhoz, egy-egy bonyolultabb diagramm vagy hasonló kicsinosítása néha szinte lehetetlen. Így van ez a különböző idővonal, szaknyelven „timeline” készítésével is. Igazán modenr és szép verziót készíteni ezekből segítség nélkül nagyon nehéz.  Szerencsére van segítség, ráadásul ingyen! Az Officetimeline nevű kiegészítő letöltése után, máris fantasztikusan modern idővonalakat készíthetünk, csupán pár kattintással! Sajnos a letöltéshez meg kell adnunk e-mail címünket, de ez talán elfogadható, hiszen cserébe egy remek kis szoftver kapunk. Mérete csak 6MB, futtatásához szükségünk lesz a .NET frameworkre, és persze egy PowerPointra is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Győrfi Pál visszatér a képernyőkre a második hullám miatt

Győrfi Pál visszatér a képernyőkre a második hullám miatt

Kitettek két bekezdést és egy fotót a Wikipédiára – fellendült a turizmus

Kitettek két bekezdést és egy fotót a Wikipédiára – fellendült a turizmus

Jakab: 2021 első felében indulhat a vakcinák tömeggyártása

Jakab: 2021 első felében indulhat a vakcinák tömeggyártása