szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A válások után az egyik legnehezebben kezelhető feladat a gyerekek közös és összehangolt nevelése.

A válások után az egyik legnehezebben kezelhető feladat a gyerekek közös és összehangolt nevelése. Amikor két háztartás programjait, szokásait, kiadásait kell egyeztetni, akkor bizony jól jön minden segítség. Például a 2houses ingyenes szolgáltatásai.

Ezekkel a két szülő közös adatbázisokat, táblázatokat használhat, így könnyen megoldhatják a leggyakoribb egyeztetési problémákat. Találhatunk itt naptárat, amelyben időpontokat, tevékenységeket tudnak bejegyezni, vezethetik a gyerekekre költött összegeket, naplóban rögzíthetik az érdekes történéseket, és  gyors üzeneteket is küldhetnek egymásnak. Még egy adatbázis is tartozik a két háztartáshoz, amiben a gyerekre vonatkozó legfontosabb információkat lehet tárolni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
GKI: az emberek úgy érzik, pénzügyi helyzetük javul

GKI: az emberek úgy érzik, pénzügyi helyzetük javul

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

870 lóerőre húzták a Ford Mustangot