szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Azt követően, hogy a Sharp 1973-ban bemutatta a zsebszámológépet, ami az első LCD-kijelzőt használó mindennapi eszköz...

Azt követően, hogy a Sharp 1973-ban bemutatta a zsebszámológépet, ami az első LCD-kijelzőt használó mindennapi eszköz volt, a vállalat folyamatosan fejlesztette az LCD-technológiát, lehetővé téve, hogy a laptopok, a PC-monitorok, a telefonkijelzők és a televíziók gyártásánál is fontos elemmé váljon.

Most egy újabb jelentős állomáshoz érkeztek: Sharp LCD-paneleket építenek be a Boeing új utasszállító gépe, a 787-es Dreamliner pilótfülkéibe, és ez az első eset, hogy a kereskedelmi repülésben a Sharp Aquos-szériákhoz kifejlesztett Advanced Super View  technológiát használó, 306,6 x 229,95 mm-es, 1400 x 1050 képpont felbontású LCD-kijelzők segítségével dolgoznak a pilóták. A nagy kontrasztnak, a széles betekintési szögnek és a kiváló színreprodukciónak köszönhetően a pilóta és a másodpilóta mindig tiszta képet kaphat a fontos repülési adatokról. A Sharp LCD-panelek emellett jól viselik a hőmérséklet és a légnyomás változásait, a rezgést és az egyéb külső hatásokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Mától tesztelik itthon a tanárokat, az USA-ban heteken belül olthatnak

Radar360: Mától tesztelik itthon a tanárokat, az USA-ban heteken belül olthatnak

Doku360: Szívesen részt vettem volna a lincselésben, de nem tudtam volna ütni

Doku360: Szívesen részt vettem volna a lincselésben, de nem tudtam volna ütni

Hivatalos: Joe Biden nyert Pennsylvaniában is

Hivatalos: Joe Biden nyert Pennsylvaniában is