szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Bethesda egy igazán különös jelenség a szórakoztatóiparban.

A Bethesda egy igazán különös jelenség a szórakoztatóiparban. Minden játékuk hatalmas siker, miközben minden játékuk egy katasztrofális bughalmaz is egyben. Annyira, hogy sok esetben magunk a rajongók javítgatják és szépítik a játékokat, hogy aztán évek múlva olyan legyen, „amilyennek lennie kellett volna”. (Lásd. Oblivion).

A legújabb és valószínűleg legsikeresebb darab, a Skyrim kapcsán azonban úgy tűnik megemberelte magát a cég: már a megjelenés napján kiadtak egy javítást, most pedig érkezik az újabb foltozás, minden platformra egyszerre! Sajnos patch notes még nincs, de elnézve a hivatalos fórumokon bejelentett bugok százait (ezreit?) nem is fontos, csak javítsanak már valamit végre…

 

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ősrégi zongorákon is nagyon jól szól a kortárs zene

Ősrégi zongorákon is nagyon jól szól a kortárs zene

Itt a videó, amin látni, ahogy összeomlik a 900 tonnás rádióteleszkóp

Itt a videó, amin látni, ahogy összeomlik a 900 tonnás rádióteleszkóp

Tigris támadt egy idős nőre Floridában

Tigris támadt egy idős nőre Floridában