szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A OS X operációs rendszer alatt egy nagyon hasznos szolgáltatás, hogy több munkaasztalt használhatunk, és ezek között...

A OS X operációs rendszer alatt egy nagyon hasznos szolgáltatás, hogy több munkaasztalt használhatunk, és ezek között gyorsan tudunk váltani. A Spaceshez nagyon hasonlító nSpaces a Windows-használóknak nyújt hasonlóan elegáns megoldást.

Az ingyenesen letölthető segédprogrammal akár azt is beállíthatjuk, hogy minden programunk külön munkaasztalon fusson, így sokkal könnyebben tudunk eligazodni a megnyitott alkalmazások között. A munkaasztaloknak beállíthatunk különböző háttérképet és színsémát, hogy egyszerűbben tudjuk azokat megkülönböztetni. A munkaasztalok közötti váltásra használhatjuk az nSpaces  billentyűkombinációit is. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Betiltják a dohányzást a milánói köztereken

Betiltják a dohányzást a milánói köztereken

Márciusban nyílik az új budapesti luxushotel

Márciusban nyílik az új budapesti luxushotel

Megmenekült az olasz kormány

Megmenekült az olasz kormány