szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Mire lehet szüksége egy mobil... illetve egy iPhone 4 tulajdonosnak a nagy városban?!

Mire lehet szüksége egy mobil... illetve egy iPhone 4 tulajdonosnak a nagy városban?! Egy megbízható, minden irányba hajtogatható és mindenre rátehető iPhone tok. Azonban akármennyire is van ezekből rengeteg, az igazi még nem került elő, eddig!

©

A DiffCase tokja minden kritikus igényét kielégíti a látottak alapján. Minden a középső, telefonra illeszthető résszel kezdődik. Ha felkerült, azután kezdhetjük saját akaratunknak megfelelően felszerelni. A tok külső része kapott egy 3 lábú fényképállványt, amit rátekerhetünk a telefonra. Emellett rögzíthető egy kulcstartó és egy hevederzár is hozzá, amely szintén a biztonságos tárolást segíti.

©

A tokra ezenkívül még felrakható egy képernyővédő, amit merőlegesen és függőlegesen is felnyithatunk, valamint neki tudjuk fekvő helyzetben dönteni az iPhone-t!

A videó is sokat elárul:

Ha szeretnétek egyet, akkor ide kattintva 35 dollárért meg tudjátok venni.

Forrás: diffcase.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bodolay Géza az SZFE Színházművészeti Intézetének vezetője

Bodolay Géza az SZFE Színházművészeti Intézetének vezetője

Gombapincében termesztett kannabiszt

Gombapincében termesztett kannabiszt

Két balatoni kempingből egyet sikerült eladni a Bahartnak

Két balatoni kempingből egyet sikerült eladni a Bahartnak