szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Magyarországról sajnos elérhetetlen, ám a világ többi részén hihetetlenül népszerű „online tévé”, a Hulu tovább...

A Magyarországról sajnos elérhetetlen, ám a világ többi részén hihetetlenül népszerű „online tévé”, a Hulu tovább erősít. A héten a Hulu Plus szolgáltatás elérte a kétmilliós előfizetői tábort. Az áttörés alkalmából a szolgáltató további, saját gyártású, csak az interneten és csak a Hulu-n látható műsorokat tervez.

Ezek legtöbbje sorozat lesz, olyan szereplőkkel, mint Seth Meyers és Michael Shoemaker (Saturday Night Live) Adrian Grenier (Entourage) és Danny Leiner (The Office). A Hulu első saját gyártású show-ja az idén februárban indult politikai dráma, a „Battlefield” volt. Az exkluzív műsorok mellett a streaming szolgáltató idén márciusra már több mint 360 tartalomszolgáltatóval kötött megállapodást, így a Hulu csatornáin kicsivel több, mint negyvenezer órányi anyagot nézhetnek meg a film- és sorozat rajongók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Felismerhetetlen kép alapján bírságoltak 300 ezer forintra egy autóst

Felismerhetetlen kép alapján bírságoltak 300 ezer forintra egy autóst

Drágábbak lesznek a jövő évi autópálya-matricák

Drágábbak lesznek a jövő évi autópálya-matricák

A Facebooké lett egy újabb cég is, egymilliárd dollárt fizethettek értük

A Facebooké lett egy újabb cég is, egymilliárd dollárt fizethettek értük