szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Újabb videó látott napvilágot a Photoshop CS6 újdonságairól.

Újabb videó látott napvilágot a Photoshop CS6 újdonságairól. A sorozat - amelynek eddigi részeit mi is bemutattuk - új epizódjában ezúttal a vonalakkal bűvészkednek a PS CS6-ben, s úgy tűnik, a következő verzióban ezek átalakítása sem lesz több, mint néhány kattintás.

Emellett az Adobe lerántotta a leplet az Adobe Creative Cloud szolgáltatás alap áráról is. Ha minden igaz, havi 50 dolláros áron fizethetünk majd elő a szolgáltatásra, amely tartalmazza a CS6 csomagot, a Lightroom 4-et, néhány új Adobe alkalmazást és 20 GB tárhelyet is, hogy kényelmesen megoszthassuk anyagainkat akár az andoridos és iOS-re készült Adobe termékekkel is. Az előfizetés minimális időtartama egy év, de még így is töredékébe kerül mindez a jelenlegi árazásnak (mármint annak, ha megvásároljuk a CS csomagokat).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
5-ös alá: itt a nyújtott BMW 3 Gran Limousine

5-ös alá: itt a nyújtott BMW 3 Gran Limousine

Nagyot csökkent az új fertőzöttek száma az Egyesült Királyságban

Nagyot csökkent az új fertőzöttek száma az Egyesült Királyságban

Alkatrészek árusításába kezd az IKEA

Alkatrészek árusításába kezd az IKEA