szerző:
techline.hu

Gabe Newell, a Valve főnöke megint lenullázta a rajongók reményeit: a Gamespotnak elmondta, sajnos semmi izgalmasat...

Gabe Newell, a Valve főnöke megint lenullázta a rajongók reményeit: a Gamespotnak elmondta, sajnos semmi izgalmasat nem fognak bejelenteni a nemsokára induló E3 expó alkalmából. Nem lesz tehát Half Life 3 (valószínűleg soha nem lesz), újabb Half Life epizódok sem várhatók, sőt Newell nem hajlandó információkat közölni az állítólag Apple/Valve közös produkcióban készülő játékkonzolról sem.

A Valve már rendelkezik bejegyzett szabadalommal egy játékonzolra...

Csupán a DOTA 2 és Counter Strike: Global Offensive kap némi figyelmet a Valve standokon, ami elég kevés. Hát ezzle kell beérnünk – kár, mert azt a bizonyos „varázskonzolt” szívesen megnéztem volna…   

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!