szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A ClipGrab egy ingyenes alkalmazás OS X-re, amelynek segítségével teljes kényelemben tölthetünk le videókat a...

A ClipGrab egy ingyenes alkalmazás OS X-re, amelynek segítségével teljes kényelemben tölthetünk le videókat a legnépszerűbb videomegosztókról: YouTube, Clipfish, Collegehumor, Dailymotion, MyVideo, MySpass, Sevenload, Tudou, Vimeo. A letöltött anyagokat azonnal konvertálhatjuk is különféle formátumokba, WMV, MP4, OGG Theora, MP3 vagy OGG Vorbis (természetesen utóbbi esetekben csak a hangsávot). A program használata nagyon egyszerű, Youtube videókra akár közvetlenül a felületen is rákereshetünk, de ha már megtaláltuk a böngészőben a kívánt videót, csak be kell másolnunk annak linkjét a programba, vagy ráhúznunk a linket a böngésző címsorából. Ezután beállíthatjuk, milyen minőségben és formátumban van szükségünk a filmre, majd a Grab this Clip! gombra kattintva azonnal elindul a letöltés és konvertálás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!