szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár az iOS 5 megjelenésével immár akár közvetlenül a telefonon is vásárolhatunk különböző csengőhangokat az iTunes...

Bár az iOS 5 megjelenésével immár akár közvetlenül a telefonon is vásárolhatunk különböző csengőhangokat az iTunes alkalmazásban, ha ingyen szeretnénk saját csengőhangot, akkor még mindig más irányban kell nézelődnünk.

Az egyik ilyen oldal a MeloFania, amely nem éppen bonyulult: feltöltjük a kérdéses MP3 fájlt, kijelöljük, mely részéből szeretnénk csengőhangot készíteni, majd egy kattintással elkészíthető a csengőhang, a következő oldalon pedig már le is tölthetjük azt az iPhone-nak megfelelő m4r formátumban.

Szintén jó választás lehet az mp3er.com, ahol jóval több opció áll rendelkezésünkre. Így a feltöltés után kicsit szerkeszthetjük is a dallamot (fontos rész kijelölése, fade effekt, normalizálás, hangszínek módosítása stb.). Ezután kiválaszthatjuk a célformátumot, amelyek között ott az m4r is az iPhone számára és már tölthetjük is le a csengőhangot a mobilunkra.

Akinek a fentiek egyike sem jönne be igazán, próbálkozhat még a korábban bemutatott Audiko oldalon, illetve szolgáltunk egy gyakorlati útmutatóval arról is, miként lehet egykori C64-es játékok zenéiből (természetesen a zenék beszerzési forrását is elárultuk) ingyen és gyorsan csengőhangot varázsolni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
60 százalékkal kevesebb vakcinát szállít le az EU-nak az AstraZeneca

60 százalékkal kevesebb vakcinát szállít le az EU-nak az AstraZeneca

Ha mindketten dolgozunk, miért nekem kell elvégeznem a házimunkát?

Ha mindketten dolgozunk, miért nekem kell elvégeznem a házimunkát?

Hazai pálya: Mit keresett Sobri Jóska ott, túl a kidőlt fán? (videó)

Hazai pálya: Mit keresett Sobri Jóska ott, túl a kidőlt fán? (videó)