szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár a Microsoftnak van saját, Windows 7 témákat gyűjtő oldala, azért akadnak más források is, ahonnan pillanatok...

Bár a Microsoftnak van saját, Windows 7 témákat gyűjtő oldala, azért akadnak más források is, ahonnan pillanatok alatt begyűjthetünk különféle háttérképeket és Aero színsémákat a redmondi rendszerhez.

Az egyik ilyen hatalmas gyűjtemény a window7theme.com oldalon található, ahol azonnal válogathatunk a friss feltöltésekből, vagy tallózhatjuk a teljes gyűjteményt, kategóriákra osztva. A kiválasztott témáknál kapunk egy apró nézőképet és előnézetet a háttérképekhez tartozó Aero színekről is. Ha tetszik amit látunk, egy kattintással ugorhatunk a letöltési oldalra (amely kicsit szokatlan módon egy Skydrive mappa). A letöltött téma-csomagok telepítéséhez mindössze egy dupla kattintás szükséges a letöltött fájlon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!